• Chocoladefontein Buffet Service

    Huur een chocoladefontein bij uw ijsbuffet. Keuze uit maar liefst 3 soorten chocoladefonteinen.

    MOGELIJKHEDENOFFERTE

Chocoladefontein Buffet

IJs en chocolade gaan erg goed samen. Een buffet met vers ijs en een chocoladefontein is een prachtig gezicht op uw buffet. Bij ons kunt u ook een chocoladefontein erbij huren.

Met een chocoladefontein laat u uw gasten genieten van heerlijke stukjes vers fruit, gedoopt in warme chocolade. Of wat dacht u van zoete dippings zoals spekkies, fudge of nougat blokjes gedoopt in warme chocolade? Uw gasten zullen genieten van al het lekkers wat zij zelf in de chocolade kunnen dippen.

Chocoladefonteinen

Voor onze klanten hebben wij 3 soorten chocoladefonteinen beschikbaar. Voor kleine groepen hebben wij een kleine chocoladefontein van maar liefst 4 lagen en 58cm hoog. Deze is goed voor een groep gasten van ongeveer 70 personen. Of ga voor onze meest gehuurde medium chocoladefontein met 5 lagen en een hoogte van maar liefst bijna 70cm. Of kies voor onze echte eyecatcher van maar liefst meer dan een meter hoogte en 7 lagen waarvan de chocolade naar beneden valt. Onze grootste fontein kan tot wel 500 gasten bedienen. Heeft u meer dan 500 gasten? Dat is ook geen probleem.

In totaal beschikken wij over voldoende chocoladefonteinen om elk aantal gasten te kunnen bedienen. Wij kunnen in totaal 4 van onze grootste fonteinen plaatsen, waardoor u in totaal wel tot 3000 gasten kunt bedienen. Uiteraard staan wij voor u klaar om u te helpen kiezen van de juiste chocoladefontein. Of bekijk het overzicht van chocoladefonteinen onderaan deze pagina.

Soorten

Klein, 4 laags, 58cm, 10 tot 70 personen


Medium, 5 laags, 68cm, 50 tot 150 personen


Groot , 7 laags, 103cm, tot 500 personen

Dippings

Voor de chocoladefontein hebben wij een standaard assortiment dippings waaruit u kunt kiezen. Maar liefst 8 fruitsmaken en 8 zoete dippings staan op het menu. Onze fruit en zoete dippings zijn met zorg geselecteerd en smaken in combinatie met de chocolade heerlijk. Staat er een dipping niet tussen die u graag op uw buffet zou willen presenteren? Laat het ons weten, wij kunnen in principe elke dipping inkopen. Uiteraard helpen wij u graag met het samenstellen van de juiste hapjes.

Bordjes, prikkertjes en servetjes

Dippen in een chocoladefontein gaat niet altijd zonder knoeien. Daarom hebben wij voor alle gasten stevige prikkertjes zodat iedereen eenvoudig zelf kan dippen. De bordjes bestaan uit leuke bamboe bootjes die een lust zijn voor het oog. Uiteraard nemen wij voldoende servetjes mee, zodat uw gasten niet met vieze vingers achter blijven.

Presentatie

De chocoladefontein op zich is al een mooi geheel op de buffettafel, maar dat is voor ons nog niet genoeg. Het fruit wordt gepresenteerd op leuke schaaltjes, die wij aanpassen naar de stijl van het feest. Het fruit snijden wij zo dat het een mooi geheel word op uw buffet.  Heeft u speciale wensen met betrekking tot de presentatie? Laat het ons weten, wij kunnen in principe elk buffet maken.

Fontein Chocolade

Wij houden van pure en eerlijke smaken. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van de beste Belgische chocolade van het merk Callebaut. Callebaut is een van de grootste chocoladeleveranciers in de wereld, en dat is niet voor niets. Callebaut chocolade is verkrijgbaar in de smaken wit, melk en puur. Wilt u liever voor een kleurtje zoals blauw of roze gaan? Dat kan ook. Door gebruik te maken van kleurstof kunnen wij elke kleur chocolade maken. De gekleurde chocoladefonteinen zijn alleen mogelijk in combinatie met witte chocolade. De meerprijs van een kleurtje is slechts 10 euro per fontein.

Wilt u uw gasten nog betere chocolade presenteren? Dat kan, wij kunnen voor speciale gelegenheden ook chocolade uit bean to bar repen smelten. Deze zuivere chocolade is gemaakt door echte chocolatiers en smaakt heerlijk zacht en puur. Alleen de beste cacaobonen uit de beste cacaolanden worden voor deze chocolade gebruikt. Een echte smaaksensatie.

Chocolade Soorten

chocolade